Desktop verzija


12.10.2017 u 13:14
Culture Club Revelin - između 100 najboljih na svijetu!
Culture Club Revelin - između 100 najboljih na svijetu!

Odlična vijest na kraju ljetne sezone stigla je u prostorije Culture Cluba Revelin. Još jedna svjetska top 100 lista najboljih klubova uvrstila je baš ovaj klub, naš Culture Club Revelin. Veliko je ovo priznanje za cijeli Revelin tim, ali i bitna stavka u turističkoj ponudi grada Dubrovnika.

International Nightlife Association objavio je popis 100 najboljih klubova svijeta, do kojeg je došlo izravnim glasovanjem od strane publike i profesionalnog žirija.  Američki i španjolski klubovi u ovom izboru se ističu kao jedni od najboljih, ali i Hrvatska ima svog predstavnika i to baš iz Dubrovnika. Culture Club Revelin zauzeo je 77. poziciju i tako s odličnom pozicijom startao na još jednoj prestižnoj svjetskoj listi top 100 noćnih klubova.

Velika zabava i dodjela nagrada upriličena je na Ibizi, a ovom prigodom svoj osvrt nam je dao PR Manager Revelina, Marko Plavčić: ”Zahvalio bi se cijelom timu i ekipi koja je sudjelovala u stvaranju i jačanju Revelina kao svjetskog branda i kao mjesta gdje se svi podjednako dobro mogu zabaviti. Ovo je veliko priznanje i poticaj s obzirom na to da očekujemo rezultate još jedne svjetske top liste koja nas je prošle godine uvrstila na 49. mjesto u svijetu. Mi i dalje nastavljamo s radom i pripremamo odličnu zimsku, te siguran sam nezaboravnu ljetnu sezonu za 2018. godinu. ”

Dođite i proslavite ovaj uspjeh u Revelinu ovaj vikend, dobro se zabavite i uživajte u jednom od službeno potvrđeno, najboljih klubova na svijetu.