Desktop verzija


11.01.2018 u 17:00
JUGAŠI UOČI 6. KOLA LIGE PRVAKA:"Imamo kvalitetu, samo moramo smanjiti padove u igri"
JUGAŠI UOČI 6. KOLA LIGE PRVAKA:"Imamo kvalitetu, samo moramo smanjiti padove u igri"

Subotnji europski ispit protiv mađarskog OSC-a bio je tema konferencije za novinare održane jutros na gruškom bazenu. U klubu ne kriju zadovoljstvo igrom protiv Partizana i svi nadaju istom scenariju i u subotu protiv OSC-a.

"OSC je jedna od četiri mega momčadi u mađarskom prvenstvu, možda i najiskusniji od te četvorke. Po imenima nisu tako jaki kao Szolnoki, ali su itekako nezgodni i opasni", kazao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak i nastavio: "Kad pričamo o bodovima, ni mi, a vjerujem ni oni, nismo zadovoljni učinkom. Mi niti jednu od tri jake utakmice nismo prelomili na našu stranu. Nadam se da ćemo baš u subotu odigrati jednu takvu utakmicu koju ćemo prelomiti u našu korist što bi nam dalo puno samopouzdanja pred predstojeće utakmice."

Marko Macan će biti zadužen za centre OSC-a Lukasa Semana i Nemanju Ubovića.

"Dobro se poznamo, dosta sam igrao protiv njih. U paru su neugodni za čuvanje i mogu napraviti dosta problema. Vjerujem da ćemo ih uspjeti dobro zatvorit", rekao je Macan i dodao: "Nadam se da ćemo napokon početi igrati kako želimo od početka sezone i tu igru zadržati do kraja i izboriti plasman na Final Eight".

"U novu godinu smo ušli s pobjedom, a vjerujem kako ćemo seriju nastaviti i u subotu. Mi imamo kvalitetu, samo moramo smanjiti padove u igri. OSC je bio u finalu mađarskog kupa i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti", dodao je još jedan reprezentativac u redovim Juga, Loren Fatović.

Jug CO – OSC igraju u subotu 13. siječnja s početkom u 18,30 sati, javlja VK Jug.


dubrovniknet team