Desktop verzija


03.02.2018 u 09:35
GODIšNJA SKUPšTINA
Tko je izabran u glavni odbor Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta?
 Tko je izabran u glavni odbor Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta?
UČITAJ GALERIJU

U vijećnici Općine Župa dubrovačka održana je prva godišnja skupština Župske Nezavisne Liste - Pametnom dosta. Na skupštini se okupilo petnaestak aktivnih članova koji su između ostalog na dnevnom redu imali priliku izabrati članove glavnog odbora liste. 

Naime, iako formalno nisu stranka, radi kvalitetnijeg i produktivnijeg rada unutar nezavisne liste, članovi su podijeljeni u odbore kojima dalje koordinira glavni odbor liste. 

U glavni odbor Župske Nezavisne Liste tako su jednoglasno izabrani  članovi: Ivela Matičević, Doris Mišić, Victoria Kulišić, Robert Ćorak i Marko Miloslavić. Za predsjednika glavnog odbora izabran je Marko Miloslavić.

Na dnevnom redu skupštine su se našle teme dosadašnjeg rada nezavisnih vijećnika koji predstavljaju listu, ali i aktualna pitanja poput formiranja Zajednice Sportova, komunalne lučice u Srebrenom i problema s kanalizacijom. Predstavljen je i godišnji program rada za 2018. godinu koji će građani uskoro moći naći na novoj web stranici Župske Nezavisne Liste, priopćili su u petak iz KLGB Pametnom Dosta.


dubrovniknet team