Desktop verzija


12.03.2018 u 11:48
Jugaši uoči Brescie: "Jedna u nizu ključnih utakmica koje nas čekaju"
Jugaši uoči Brescie: "Jedna u nizu ključnih utakmica koje nas čekaju"
UČITAJ GALERIJU

Povodom utakmice desetog kola LEN Lige prvaka protiv AN Brescie, jutros je u prostorijama VK Jug CO na bazenu u Gružu održana konferencija za novinare.

"Nadam se da je priprema za utakmicu bila dobra, imamo još dva dana kako bi se taktički još bolje pripremili i podsjetili se na neke stvari koje je Brescia odigravala u ovom dijelu sezone. Vrlo je važno da nastavimo s dizanjem svoje forme, u protekla dva mjeseca forma nam je u stalnom rastu, i to je najvažnije da nastavimo taj trend. Definitivno nas čeka jedna teška utakmica, ali sve su utakmice takve u Ligi prvaka, vrlo neizvjesne. Nadamo se da u ovoj utakmici nećemo raditi greške koje smo radili u prvoj utakmici, prvenstveno u prve dvije četvrtine, kada smo igrali izuzetno loš vaterpolo i više se nismo uspjeli vratiti u utakmicu. Bez obzira na ovo kolo, borba za plasman na finalni turnir i dalje će biti otvorena. Pobjedom bi svakako bili puno bliže zadanom cilju, ali i slučaju poraza ostaju još četiri kola i dosta bodova, ali to bi bilo puno teži put s obzirom na to da imamo još i gostovanje u Barceloni. Ovo je jedna u nizu ključnih utakmica koja nas čekaju.", kazao je trener momčadi Vjekoslav Kobešćak.

"Iskoristili smo posljednjih nekoliko utakmica kao pripreme za ovu vrlo važnu utakmicu s Bresciom. Nadam se da ćemo svi biti zdravi do srijede, da ćemo još ova dva dana iskoristiti za dodatnu analizu, i da ćemo biti svi pravi, sigurno da ćemo trebati odigrati sa sto posto naših mogućnosti kako bi pobijedili. U odnosu na prvi susret moramo popraviti ulazak u utakmicu i agresivnost i koncentraciju u obrani, kako bi zaustavili njihove opasne strane, tu je po meni ključ uspjeha.", istaknuo je kapetan Juga, Marko Bijač. 


FOTO: Vedran Jerinić