Desktop verzija


13.03.2018 u 19:00
Besplatna edukativna radionica o društvenom poduzetništvu
Besplatna edukativna radionica o društvenom poduzetništvu

CEDRA Split organizira edukativnu radionicu o društvenom poduzetništvu i projektnom upravljanju, u sklopu projekta "Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja" kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Radionica je organizirana u suradnji s Udrugom Bonsai, a održat će se u petak, 16. ožujka s početkom u 11:00 sati, u prostorijama DURE, a prvenstveno je namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla, ali i svima ostalima koji su zainteresirani za navedenu tematiku.

Predavač je Michael Freer, stručnjak za društveno poduzetništvo i projektno upravljanje, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk) te će predstaviti koncept društvenih poduzeća kroz zanimljive primjere iz stvarnog života.

Putem ove interaktivne prezentacije moći ćete doznati kako su se poslovni i neprofitni sektor mijenjali kroz godine te koji razlozi stoje iza tih promjena. Raspravljat ćemo o tome kakav je položaj društvenih poduzeća u različitim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Hrvatsku. Za kraj  će biti  predstavljena  viziju budućnosti ovakvog tipa poslovanja.

S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem google obrasca.

Prednost za sudjelovanje na radionici imaju nezaposlene osobe koje se mole da donesu potvrdu o evidenciji sa Zavoda za zapošljavanje.

Radionica će se održati na engleskom jeziku, uz mogućnost prevođenja na hrvatski, a sudjelovanje je besplatno.


dubrovniknet team