Desktop verzija


09.09.2018 u 08:01
Dubrovačke ateltičarke i atletičari nakon ljetne stanke krenuli s natjecanjima
Dubrovačke ateltičarke i atletičari nakon ljetne stanke krenuli s natjecanjima
UČITAJ GALERIJU

Nakon ljetne pauze, atletičarke i atletičari Atletskog kluba Dubrovnik vratili su se redovitim treninzima, ali i natjecanjima, a zadnje dane kolovoza i početak rujna obilježila su dva natjecanja. Atletičarke i atletičari  Atletskog kluba Dubrovnik nastupile su na kvalifikacijama kupa za kadete i kadetkinje koje se održalo 31. kolovoza u Splitu te u finalu Erste plave lige koje se održalo 4. rujna u Zagrebu u sklopu Hanžekovićeva memorijala.

Boje Atletskog kluba Dubrovnik na  kvalifikacijama kupa za kadete i kadetkinje u Splitu branile su Martina Rakiđija Velagić u utrci na 100 i 300 metara, Josipa Habjan u utrci na 100 metara, Martina Batina u utrci na 600 metara i Lea Madeško u bacanju koplja. Odličnim bacanjem od 33,40 metra, Madeško se plasirala u finale natjecanja te u ukupnom poretku zauzela peto mjesto.

Izvan konkurencije, na održanom natjecanju u bacanju kugle nastupila je Anđela Gabriela Curić i Ana Plećaš u utrci na 100 metara.

Zahvaljujući odličnim rezultatima postignutim u kvalifikacijama Erste plave Lige u makarskoj, dubrovačka atletika imala je svoje predstavnike u finalu. Tradicionalno, ovo natjecanje u Zagreb je dovelo 400 najboljih osnovnoškolaca iz cijele Hrvatske, a njihov nastup bio je uvod u 68. Hanžekovićev memorijal.


dubrovniknet team