Desktop verzija


14.03.2019 u 11:21
Jugaši uoči WASPO Hannovera: "Ne budemo li na sto posto, čeka nas jako teška utakmica"
Jugaši uoči WASPO Hannovera: "Ne budemo li na sto posto, čeka nas jako teška utakmica"
UČITAJ GALERIJU

Povodom utakmice 10. kola LEN lige prvaka protiv WASPO Hannovera, jutros su predstavnici Juga održali konferenciju za novinare u prostorijama kluba na bazenu u Gružu. Okupljenima su se obratili trener Vjekoslav Kobeščak te branič Hrvoje Benić.

"Što se tiče prve utakmice protiv njih ove sezone, meni se čini da je tada krenula naša uzlazna forma. Do tada to je bila naša najbolja utakmica, forma nam je krenula uzlaznom putanjom i evo to traje i dalje. Oni su rasterećeni, kod njih nema neke velike razlike između nastupa na njihovom bazenu i u gostima. Protiv Szolnoka su recimo igrali izuzetno dobro, a i kada god dođu ovdje igrati imamo puno teže utakmice nego u Hannoveru. Vidjet ćemo kakav će sutra biti dan, ali ako nećemo biti na sto posto onda nas sigurno očekuje jako teška utakmica. Ako dobijemo WASPO Hannover tek tad možemo razmišljati o prvom mjestu u skupini. Što se tiče druge skupine nisam pogledao niti jednu utakmicu. Uskoro ćemo se početi baviti sa suparnicima iz druge skupine.", istaknuo je Vjekoslav Kobeščak.

"U prvoj utakmici ove sezone smo ih lagano pobijedili, ali to treba zaboraviti. Njihovo prvo gostovanje u Gružu je završilo bez pobjednika 15:15. Namučili su nas tada, jedva smo iščupali bod na našem bazenu.  Mislim da se ovaj put ne smijemo i nećemo se dovesti u tu situaciju i nadam se da ćemo pobijediti.", kazao je Hrvoje Benić.

Utakmica 10. kola LEN Lige prvaka Jug - Hannover igra se u petak 14. ožujka u 19 sati. 


dubrovniknet team / FOTO: Vedran Jerinić